Beveiliging

Haagsma Elektrotechniek is gespecialiseerd in het adviseren en realiseren van technische beveiligingsoplossingen.

  • Inbraakbeveliging.

Een alarmsysteem geeft  minder kans op een inbraak en zijn uw eigendommen beter beveiligd. Haagsma Elektrotechniek plaatst BORG gecertificeerde installaties in bedrijven maar ook bij particulieren in elke klasse.

In de meeste gevallen eist de verzekeraar een BORG gecertificeerde alarminstallatie, hiervoor bent u bij Haagsma Elektrotechniek aan het juiste adres.

Onderhoud is noodzakelijk bij een professioneel alarmsysteem. Wij komen één keer per jaar langs om het complete  alarmsysteem te checken. en te onderhouden. Onderhoud is noodzakelijk om storingen en onjuiste werking te voorkomen. Daarnaast is het een vereiste voor het BORG certificaat.

Normaal gesproken sluiten wij het systeem aan op een Particulier Alarm Centrale (PAC) voor de door-melding. De door-melding naar de meldkamer kan via internet, (analoge)telefoonlijn of het mobiele datanetwerk(GPRS). Combinatie van internet en (GPRS) door-melding is de meest veilige optie.

Door-melding naar mobiel is in sommige gevallen ook mogelijk. Dit kan doormiddel van een push melding op een app of via de telefoonlijn.

  • Camerasystemen.

Een camerasysteem vergroot de veiligheid voor de mensen en eigendommen.  Een camerasysteem werkt preventief tegen misdaad. Mocht er onverhoopt toch iets zijn voorgevallen dan dienen de beelden als bewijsmateriaal.  Live-beelden en opgenomen beelden kunnen weergeven worden op een beeldscherm of PC maar ook op een app via de smartphone.

Indien u een camera systeem combineert met een alarminstallatie dan is het ook mogelijk om de beelden live te streamen naar een Particulie Alarm Centrale. Bij alarm zal er dan direct verificatie zijn. Hierdoor verkleint het risico op grote schade en dit vergroot de pakkans van de dader.

Er zijn vele mogelijkheden op camera gebied. Wij adviseren u graag tijdens een persoonlijk gesprek.

 

 

  • Toegangscontrole.

Wie mag waar en wanneer naar binnen? Met een toegangscontrole systeem kunnen we inregelen wie door welke deur mag en wanneer. Registratie van personen en tijdstippen is ook mogelijk.

 

  • Brandmeld- en ontruimingsinstallaties .

Brand wil niemand meemaken. Mocht deze situatie toch ontstaan dan is het belangrijk dat alle aanwezigen zo snel mogelijk op de hoogte zijn en het pand kunnen verlaten. Dit kan gerealiseerd woorden door het plaatsen van een brand-meldsysteem of een ontruimingsinstallatie. Indien gewenst kan deze weer worden gekoppeld op het alarmsysteem om een door-melding naar de Particuliere Alarm Centrale te genereren.