VoIP telefonie

VoIP van Haagsma Telefonie.

Bellen via Haagsma-Telefonie(VoIP) is professioneler en geeft uw organisatie meer mogelijkheden.

Met VoIP bent u klaar voor de toekomst en u ontvangt de service van ons zoals u die gewend bent.

Breng uw zakelijke telefonie naar een hoger level met Haagsma Telefonie.
Wij richten het online telefonie platform compleet naar uw wensen in,  indien gewenst kunt u dit ook zelf.

Wij hebben een eigen platform(panel.haagsma.nl) met de modernste Hosted VoIP centrale; uiterst krachtig, boordevol functionaliteiten en bovenal, bijzonder eenvoudig te bedienen.

Ook voor uw organisatie kunnen wij de perfecte telefonie oplossing bieden die aansluit bij uw wensen.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviserend gesprek of meer informatie.

Online telefooncentrale:

De telefooncentrale is bijzonder eenvoudig te bedienen. Binnen enkele minuten bent u aangesloten op het platform en kunt u zelf de centrale eenvoudig bedienen. Uiteraard kunnen wij ook alles inregelen.

Sleep alle gewenste functies in het belplan en zelfs complexe belroutes zijn werkelijk in een handomdraai opgebouwd. Dit maakt de telefooncentrale uniek in zijn soort en behoort daarmee tot het modernste Hosted VoIP platform van Nederland.

 

Mobiele app:

Met de mobiele app maken we onze klanten nog beter bereikbaar. Met de app is het mogelijk om de telefooncentrale te bedienen, zoals snel een doorschakeling naar een mobiel telefoonnummer instellen, maar ook kan hiermee worden gebeld via het vaste (zakelijke) telefoonnummer.

Zo heeft iedereen overal en altijd de volledige controle over de telefonie en ook de gesprekskosten lopen via de telefooncentrale.

 

En meer:

Naast de uitgebreide functionaliteiten beschikt de telefooncentrale ook over alle gangbare functies.

Belgroepen
Tijd condities
Variabelen
Fax-2-PDF
Click-to-Dial
Real time rapportages
Wachtrijen

Doorschakelingen
Wachtmuziek
Voicemail-2-email
PDF-2-Fax
Gespreksopname
Hot Desking
Keuzemenu’s

 

Ondernemers let op! Maakt u nog gebruik van ISDN? ISDN stopt per 1 september 2019. Dit heeft gevolgen voor uw telefonie, internet en alarmsysteem. Wij kunnen u hierin adviseren en ondersteunen. Lees bijgevoegde PDF voor meer informatie of neem gerust contact met ons op. PDF